Påsk


Hej, önskar alla en härlig högtid, oavsett om firar påsk, ramadan, eller inte firar något alls.

Jag firar nog främst nu att jag är ledig i några dagar. Inte för att jag inte vill arbeta. Men blir nog lätt att man arbetar för mycket.

Har i omgångar jobbat 12 timmar om dagen. Ett vanligt jobb på 8 timmar och 4 timmar till som extrajobb.

Det kan ju finnas flera anledningar till att arbeta mycket. Ibland vill man få en bättre ekonomi andra gånger bara vara sysselsatt. Att fylla sitt schema kan vara ett symptom på en Depressiv episod. Det är jag mycket väl medveten om idag.

Hur mår jag idag då?

Ok, skulle jag säga. Kanske inte helt perfekt, men är i princip fri ifrån ångest eller panikattacker. Är väl främst inte där jag vill vara idag. Hade gärna jobbat med IT. Och det tar ju emot att man ska kämpa sig igenom en utbildning och sedan inte vara aktuell alls för ett jobb.

Förstår inte riktigt, det pratas hela tiden om hur många många som får jobb efter sin IT-utbildning.

Visst, min examen börjar bli lite gammal nu, och det kan mycket väl vara så att den är för gammal för att kunna leda till ett jobb för nya i IT-branchen.

Men tror ändå det är värt att chansa mer, jag vill gärna jobba med systemutveckling, och jag skulle ändå tycka att det är ett misslyckande att byta bransch när man redan lagt några 100-tusen på studielån.

Hittar jag inget jobb nu, så antar jag att jag för börja om. Söka om Systemvetenskapliga programmet. Jag är beredd att göra det, förhoppningsvis så behöver jag inte läsa om alla tre år, då jag redan kan det mesta. Tror också det kan hjälpa mig psykiskt att få en ny klass, en omgivning som hjälper mig.

Men vi får se, hade ju velat köpt hus med, och det skjuts ju en del på framtiden, då ev. ny utbildning behöver vara utan inkomst, då man inte kan få studielån igen.

Vad händer annars i påsk?

Jag har vilat en del. Jobbade natt/morgon på påskafton och påskdagen, men får väl tycka det var ok. Jobbade 4 timmar, så hade ändå mycket vilotid.

Torsdagen så kom några vänner över för bastu, öl, wiskey och sällskapsspel. Ska försöka basta oftare, känns som det är bra för kroppen och sinnet.

Om några har några tips om hur jag ka hitta ett systemutvecklarjobb så tar jag varmt emot det. Är alltid öppen för förslag.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *