Well Done! Ni är bäst!


BIld av Gerd Altmann från Pixabay

Jag mår ju väldigt bra av att vara hjälpsam och hjälpa andra personer. Det gör alltid min dag och faktiskt så gör jag alltid något utan att någonsin kräva eller förvänta mig något tillbaka.

Sanna, min underbara sambo, så omtänksam, ställer alltid upp för dina vänner och för mig. Rolig med, ljusar upp alla mina dagar. Min fina vän Johanna, alltid så varm och välkomnande åt mig, och alltid någon som jag kan prata med, vare sig jag mår bra eller dåligt. Samma med Susanne, Jennie, Matias, John, Johnny, Boris, Wenhao, Sofia, fina människor som jag verkligen uppskattar den lycka ni har gett mig. Andra personer som ofta frågar mig hur det är med mig och så tänker jag också uppmärksamma, Fredrik, Sara, Mattias, Mimmi jag värdesätter er alla högt. Samt min familj.


Tänkte försöka skriva en dikt, får se hur det går. Är absolut inte bra på att skriva.

Mobbningen, icke accepterbar av de flesta, man ack så vanligt förekommande. Mobbningen, skadar både den som mobbas, mobbaren och den som ser på.
Mobbningen, ska jag bekämpa, bort ska den bara. Hjälpas ska den som mobbas men hjälp även mobbarna.

Min högsta önskar är om alla kan ta sig en funderare över människorna i sin omgivning, känner alla sig välkomna på arbetsplatsen? I skolan? I Föreningen?

Det kommer jag i alla fall alltid att reflektera över, alla ska känna sig accepterade och välkomna av mig.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *