Vad kan man må bra av?


Att prata med sina underbara medmänniskor är alltid något som är givande.

Hur mår du?

Bara att få en sådan här fråga är guld värd. Mår alltid bra av det, och dessa personer kommer jag alltid att hålla högt.

Ett leende kan räcka långt

Jag har personer i min omgivning som alltid lägger tid på att le välkomnande emot alla. Tycker det är väldigt fint, då det bara kan göra gott och inte är tidskrävande alls. Det tycker jag alla bör göra. Man vet ju inte hur personen man möter mår egentligen.

Vända något negativt till något positivt

Som exempel så fick jag en panikattack när en person ur min högskoleklass delade med sig att de hade en bilddagbok med bilder ifrån klassen när de umgicks med varandra. Kanske lite barnsligt, men som jag förstår så är det inte ovanligt att man får panikattacker av saker som egentligen inte är så allvarliga. Tappade andningsförmågan i stunden.

Jag löste det genom att göra en egen fotobok med fina minnen och så, ifrån en annan tid då. Och för att dela med mig så valde jag att beställa flera kopior och posta iväg fotoböckerna som gåvor till mina fina vänner. Själv kan jag ta fram boken för att bara må bra nedstämda dagar.

Tack det var allt idag!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *